Sajgonki z wieprzowiną i warzywami podane na żółtym ryżu z surówką colesław
Składniki: sajgonki 38% [papier ryżowy (skrobia z tapioki, mąka ryżowa, woda, sól), łopatka wieprzowa, kapusta pekińska, papryka kolorowa trio, cukinia, grzyby mun (Auricularia polytricha), marchew, cebula, olej SEZAMOWY (olej SEZAMOWY, olej SOJOWY), kiełki fasoli mung, sos SOJOWY jasny (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), papryka chili, pieprz czarny, czosnek, puree z imbiru (imbir, woda, sól, olej słonecznikowy, kwas cytrynowy, stabilizatory: guma guar, guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu), woda], colesław 24,3% [kapusta biała, cebula, marchewka, SELER, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], ryż żółty 22,5% [ryż biały, curry (sól, kurkuma, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; cebula, imbir, cynamon, GORCZYCA biała, kozieradka, kmin rzymski, korzeń lubczyku, nasiona kolendry, kardamon, cukier, goździk, chili, papryka słodka, pieprz czarny), kurkuma, sól], sos słodkie chili 15,2% [bulion warzywny (marchew, SELER, pietruszka, por, sól, pieprz czarny, woda), miód, ocet jabłkowy, mąka kukurydziana, oliwa z oliwek, papryka chili, czosnek, puree z imbiru (imbir, woda, sól, olej słonecznikowy, kwas cytrynowy, stabilizatory: guma guar, guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu), sól]
Informacja dla alergików: patrz na składniki zaznaczone WIELKIMI literami.
Opis